Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Een zaal huren in Tilburg kan ook goedkoop zijn


Home » Zaal huren Tilburg goedkoop

Een zaal huren doe je bij Bet Kolen in Tilburg, waar dit zeer goedkoop is. Onze zaal is geschikt voor diverse gelegenheden. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vieren van je verjaardag of het geven van een bruiloftsfeest. Onze enthousiaste medewerkers zijn je graag van dienst bij het organiseren van een feest dat aan al je wensen voldoet. Van de muziek tot de catering en van de aankleding tot de verlichting: wij nemen je graag alle zorg uit handen. Ook als je speciale wensen hebt voor de zaal die je wilt huren in Tilburg, kom je naar Bet Kolen.

Goedkoop een zaal huren in Tilburg voor een feest of vergadering

Wil je een afstudeerborrel of een biercantus organiseren? Of wil je jouw werknemers verrassen met een geweldig bedrijfsfeest? Voor beide gelegenheden kun je lekker goedkoop een mooie zaal huren bij Bet Kolen in Tilburg. Daarnaast beschikken wij ook over enkele zalen die uitermate geschikt zijn om te vergaderen. Vanuit een honderdjarige traditie bieden wij al onze gasten een voortreffelijke service aan. Met onze eigen catering voorzien wij iedere festiviteit van een hapje en een drankje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een diner, buffet, luxe minihapjes of een barbecue op ons gezellige terras.

Neem contact met ons op voor al je vragen

Wil je meer weten over het huren van een zaal in Tilburg? Of heb je nog vragen over de service van Bet Kolen? Neem dan via het telefoonnummer 013 5422860 contact met ons op of kom langs in ons café aan de Broekhovenseweg 111. Goedkoop een zaal huren in Tilburg doe je bij Bet Kolen. We zien je graag bij ons langskomen!

Vragen? Neem contact met ons op

Bij Bet Kolen kunt u goedkoop een zaal huren in Tilburg voor diverse gelegenheden. Als partycentrum en café kunt u bij ons onder meer terecht voor het vieren van uw verjaardag of het geven van een bruiloftsfeest. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst bij het organiseren van een feest dat aan al uw wensen voldoet. Van de muziek tot de catering en van de aankleding tot de verlichting, wij nemen u alle zorg uit handen. Ook als u speciale wensen heeft voor de zaal die u wilt huren in Tilburg, komt u naar Bet Kolen.

Goedkoop een zaal huren in Tilburg voor een feest of vergadering

Bent u binnenkort jarig? Of wilt u uw werknemers verrassen met een geweldig bedrijfsfeest? Voor beide gelegenheden kunt u lekker goedkoop een mooie zaal huren bij Bet Kolen in Tilburg. Daarnaast beschikken wij ook over enkele zalen die uitermate geschikt zijn om te vergaderen. Vanuit een honderdjarige traditie bieden wij al onze gasten een voortreffelijke service. Met onze eigen catering kunnen wij iedere festiviteit van een hapje en een drankje voorzien. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een diner, buffet, luxe minihapjes of een barbecue.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het huren van een zaal in Tilburg? Of heeft u nog vragen over de service van Bet Kolen? Neem dan via het telefoonnummer 013 5422860 contact met ons op of kom langs bij ons café aan de Broekhovenseweg 111. Goedkoop een zaal huren in Tilburg doet u bij Bet Kolen. We zien u graag bij ons langskomen!

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?