De dag van je leven vier je bij ons

Van ceremonie tot super feest
Bekijk de foto's

Home » Bruiloften

Ontdek onze trouwzaal in Tilburg


Wil je jouw bruiloft vieren in een trouwzaal in Tilburg? Bij Bet Kolen kun je uitstekend terecht voor een groot feest. Vanuit een honderdjarige traditie bieden wij gastvrijheid aan alle gasten van onze trouwlocatie in Tilburg. Onze enthousiaste medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van zowel kleine als grote festiviteiten. Geef bij ons aan hoe de trouwzaal in Tilburg eruit moet zien en dan zorgt ons gedreven personeel ervoor dat het in orde komt.

Gebruik onze trouwzaal in Tilburg voor een geweldig diner en feest

Bet Kolen is een partycentrum in Tilburg dat beschikt over een trouwzaal waar je een geweldig feest kunt geven. De organisatie van het feest nemen wij graag volledig voor onze rekening. Van de catering tot de verlichting en van de muziek tot aan de aankleding van de zaal; wij doen het voor jou. Wil je de gasten van je bruiloft een heerlijk diner voorschotelen? Ook dat hoort bij ons tot de mogelijkheden. Als het lekker weer is, kun je er ook voor kiezen om op onze sfeervolle binnenplaats te genieten van een barbecue. Dat is een van de vele redenen waarom onze trouwlocatie een gewilde plaats is in Tilburg.

Je kunt nu vrijblijvend jouw eigen offerte én dagindeling maken bij Café Bet Kolen voor jullie eigen bruiloft!
Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner- mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om samen met ons de bruiloft tot in detail te bespreken. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Emailadres:


Wachtwoord:Wachtwoord vergeten

Reserveer jouw trouwlocatie in Tilburg

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze trouwlocatie in Tilburg? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 013 5422860. Voor meer informatie ben je natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen. We laten de trouwzaal graag aan je zien, wanneer je ons café in Tilburg bezoekt.

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht