Notice: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /var/www/vhosts/betkolen.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4802

De dag van je leven vier je bij ons

Van ceremonie tot super feest
Bekijk de foto's

Home » Bruiloften

Bruiloften


Wilt u uw bruiloft vieren in een trouwzaal in Tilburg? Dan kunt u bij Bet Kolen uitstekend terecht voor een groot feest. Vanuit een honderdjarige traditie bieden wij gastvrijheid aan al onze gasten. Behalve voor een bruiloft kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een verjaardag, bedrijfsborrel of afscheidsfeest. Onze enthousiaste medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van zowel kleine als grote festiviteiten. Geef bij ons aan hoe de trouwzaal eruit moet komen te zien en dan zorgt Bet Kolen in Tilburg ervoor dat het in orde komt.

Trouwzaal in Tilburg voor een geweldig diner en feest

Bet Kolen is een partycentrum in Tilburg die beschikt over een trouwzaal waar u een geweldig feest kunt geven. De organisatie van het feest nemen wij graag volledig voor onze rekening. Van de catering tot de verlichting en van de muziek tot de aankleding van de zaal. Wilt u de gasten van uw bruiloft voorzien van een heerlijk diner? Ook dat hoort bij ons tot de mogelijkheden. Als het lekker weer is, kunt u er ook voor kiezen om op onze sfeervolle binnenplaats te genieten van een barbecue.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een trouwzaal in Tilburg? Neem dan contact op met Bet Kolen door even te bellen naar 013 5422860. U bent voor meer informatie natuurlijk ook van harte welkom in ons café aan de Broekhovenseweg 111.

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht