Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Een maaltijd van ons restaurant in Tilburg laten thuisbezorgen

Home » Restaurant Tilburg thuisbezorgen

Laat een box met heerlijk eten van ons restaurant in Tilburg thuisbezorgen. Bet Kolen is al meer dan honderd jaar een begrip in de regio en maakt heerlijke gerechten klaar. Heb je een avondje geen zin om te koken, maar wil je liever de deur niet uit? Dan laat je ons restaurant toch naar jou toe komen? Onze koks maken heerlijke gerechten klaar waar jij lekker van kan genieten aan je eigen eettafel. Ontdek de mogelijkheden van onze bezorgservice!

Een avondje thuis met heerlijk eten van ons restaurant in Tilburg dat je laat thuisbezorgen

Bij ons bruin café geniet je van heerlijke hapjes en drankjes. Voor een snelle hap bij de vrijdagmiddagborrel, lunch of een uitgebreid diner kun je allebei bij ons terecht. Op onze menukaart vind je heerlijke, gevarieerde gerechten, zodat je hele gezelschap wel iets lekkers kan vinden. Het eten van ons restaurant in Tilburg laat je daarbij eenvoudig thuisbezorgen met onze bezorgservice. Heb je zin in een avondje uit of blijf je liever thuis? Bij ons proef je in beide gevallen onze heerlijke gerechten. De bezorgservice streeft naar een snelle levering. Ontdek onze uitgebreide service en fantastische maaltijden snel zelf en plaats jouw bestelling!

Bestel snel een gerecht van ons menu

Ben je benieuwd naar onze gerechten en wil je eten van ons restaurant in Tilburg laten thuisbezorgen? Of wil je meer weten over ons bruin café? Neem dan contact met ons op om jouw bestelling door te geven of om jouw vragen te stellen. Je kunt hiervoor bellen naar 013 5422860 of een e-mail sturen naar info@betkolen.nl.

Vragen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een afstudeerborrel in Tilburg? Dan moet u bij Bet Kolen zijn. Wij zijn een horecagelegenheid waar u terechtkunt voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag of een feestje omdat u bent afgestudeerd. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om festiviteiten van groot tot klein in goede banen te kunnen leiden. Ook voor een afstudeerborrel komt u in Tilburg naar Bet Kolen.

Afstudeerborrel geven bij Bet Kolen in Tilburg

Heeft u uw diploma behaald en wilt u in Tilburg een geweldige afstudeerborrel geven om dat te vieren? Bet Kolen helpt u daar graag bij! Wij nemen u alle zorg voor de organisatie van een feest uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw vrienden, familie en kennissen uitnodigen. De catering, muziek, verlichting en de aankleding van de feestruimte wordt door ons verzorgd. Heeft u zelf ideeën over de invulling van de avond? Dan staan wij natuurlijk open voor uw inbreng. Geef bij onze medewerkers aan wat u precies wilt en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Schitterende feestzaal

Bet Kolen beschikt in Tilburg over een schitterende feestzaal die ideaal is voor een afstudeerborrel. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 013 5422860. U kunt natuurlijk ook even langskomen in het café aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?