Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Feestzaal huren Tilburg


Home » Feestzaal huren Tilburg

Wanneer je een feestzaal wilt huren in Tilburg, schakel je Bet Kolen in! Ons café en partycentrum beschikt over een schitterende feestzaal die je kunt huren als je iets te vieren hebt in Tilburg. Je kunt bij onze horecagelegenheid  terecht voor verschillende gelegenheden: van een afstudeerborrel tot een verjaardag en van een bruiloft tot een bedrijfsfeestje. Onze medewerkers halen alles uit de kast om van jouw feestavond een succes te maken! Voor een sfeerimpressie van de zaal die je bij ons in Tilburg kunt huren, bekijk je de website. En voor meer informatie over onze zaalverhuur in Tilburg kun je altijd even contact opnemen met onze enthousiaste collega’s.

Zaalverhuur in Tilburg voor kleine en grote festiviteiten

Heb je iets te vieren en zie je al die rommel thuis niet zitten? Dan biedt onze zaalverhuur in Tilburg de oplossing. Bet Kolen is namelijk een ideale locatie in Tilburg voor het huren van een feestzaal. Wij nemen je alle zorg voor het organiseren van een knalfeest graag uit handen. Je hoeft alleen je vrienden, kennissen en familie een uitnodiging te sturen. De muziek, verlichting, catering en aankleding van de feestzaal wordt door onze enthousiaste medewerkers verzorgd. Ondertussen richten jij en je gasten zich  maar op een ding, en dat is een topavond beleven! Als je specifieke wensen hebt voor de invulling van je feest, dan kun je dat natuurlijk aan ons laten weten.

Beleef een onvergetelijke avond

In Tilburg kun je bij Bet Kolen een feestzaal huren waarin jij en je gasten ongetwijfeld een onvergetelijke avond beleven. Heb je nog vragen over onze zaalverhuur in Tilburg of wil je meer weten over de prijzen? Bel dan naar 013 5422860 en vraag naar de mogelijkheden. Of kom even langs in ons pand aan de Broekhovenseweg 111. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze feestzaal in Tilburg.

Vragen? Neem contact met ons op

Voor zaalverhuur in Tilburg schiet u raak bij Bet Kolen! Dit café en partycentrum beschikt over een schitterende feestzaal die u kunt huren als u iets te vieren heeft in Tilburg. Als ervaren horecagelegenheid kunt u bij ons terecht voor verschillende gelegenheden. Van een afstudeerborrel tot een verjaardag en van een bruiloft tot een bedrijfsfeestje. Onze medewerkers trekken alles uit de kast om van uw feestavond een succes te maken! Voor een sfeerimpressie van de zaal die u bij ons in Tilburg kunt huren kunt u op de website kijken. En voor meer informatie over zaalverhuur in Tilburg kunt u altijd even contact opnemen met onze enthousiaste collega’s.

Zaalverhuur in Tilburg voor kleine en grote festiviteiten

Heeft u iets te vieren en wilt u thuis niet met de rommel komen te zitten? Dan is Bet Kolen in Tilburg een ideale locatie voor het huren van een feestzaal. Wij nemen u alle zorg voor het organiseren van een knalfeest graag uit handen. U hoeft alleen uw vrienden, kennissen en familie een uitnodiging te sturen. De muziek, verlichting, catering en aankleding van de feestzaal wordt door onze enthousiaste medewerkers verzorgd. Ondertussen kunnen u en uw gasten zich richten op maar een ding, en dat is een topavond beleven! Als u specifieke wensen heeft voor de invulling van uw feest, dan kunt u dat natuurlijk aan ons laten weten.

Onvergetelijke avond

In Tilburg kunt u bij Bet Kolen een feestzaal huren waar u en uw gasten ongetwijfeld een onvergetelijke avond zullen beleven. Heeft u nog vragen over ons zaalverhuur in Tilburg of wilt u meer weten over de prijzen? Bel dan voor meer informatie over de mogelijkheden via 013 5422860 of komt u even langs in ons pand aan de Broekhovenseweg 111. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze feestzaal in Tilburg.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?