Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Een bijzondere feestlocatie in Tilburg


Home » Feestlocatie Tilburg

Bet Kolen is een sfeervolle feestlocatie in Tilburg die zeer geschikt is voor diverse gelegenheden. Zowel voor een grote als een kleine festiviteit kun je bij ons uitstekend terecht. Ons café staat al meer dan honderd jaar bekend om de gastvrijheid die we hier bieden. Organiseer je binnenkort een bruiloft, verjaardag of bedrijfsborrel? Om wat voor evenement het ook gaat: onze medewerkers helpen je graag bij de organisatie ervan. Als je op zoek bent naar een bijzondere feestlocatie in Tilburg, dan moet je dus bij Bet Kolen zijn.

De feestlocatie in Tilburg die al je zorgen uit handen neemt

Ben je van plan om je vijftigste verjaardag groots te vieren? Of wil je een kleinschalige afscheidsborrel organiseren? In beide gevallen kies je voor Bet Kolen als jouw feestlocatie in Tilburg. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om elk feest tot in de puntjes te regelen. Onze medewerkers nemen je graag alle zorgen uit handen: van de muziek tot de catering en van de verlichting tot de aankleding van de zaal. Op het gebied van catering kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een diner, buffet of een barbecue op onze sfeervolle binnenplaats.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor de feestlocatie bij Bet Kolen in Tilburg? Neem dan  gerust telefonisch contact met ons op via 013 5422860. Je kunt natuurlijk ook even langskomen in ons café aan de Broekhovenseweg 111. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vragen? Neem contact met ons op

Bet Kolen is een feestlocatie in Tilburg die zeer geschikt is voor diverse gelegenheden. Zowel voor een grote als een kleine festiviteit kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij bieden u vanuit een honderdjarige traditie de gastvrijheid waar u op rekent. Onze feestzaal is bijvoorbeeld ideaal voor het vieren van een bruiloft, verjaardag of bedrijfsborrel. Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij de organisatie van een feest. Als u op zoek bent naar een bijzondere feestlocatie in Tilburg, dan moet u bij Bet Kolen zijn.

Bijzondere feestlocatie in Tilburg voor diverse gelegenheden

Bent u van plan om uw vijftigste verjaardag groots te vieren? Of wilt u een kleinschalige afscheidsborrel organiseren? In beide gevallen kiest u voor Bet Kolen als uw feestlocatie in Tilburg. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een feest tot in de puntjes te regelen. Onze medewerkers nemen u alle zorgen uit handen. Van de muziek tot de catering en van de verlichting tot de aankleding van de zaal. Op het gebied van catering kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een diner, buffet of een barbecue op onze sfeervolle binnenplaats.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor de feestlocatie bij Bet Kolen in Tilburg? Neem dan voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 013 5422860. U kunt natuurlijk ook even langskomen bij ons café aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?