Feesten en partijen

Trouwen, verjaardag, bedrijfsfeest of gewoon zomaar.
Bekijk de foto's

Home » Feesten en partijen

Feesten en partijen


Café en Partycentrum Bet Kolen is inmiddels een begrip in Tilburg. Een bijzondere horeca gelegenheid die vanuit een honderdjarige traditite gastvrijheid biedt voor verschillende gelegenheden. Bij ons kunt u met al uw festiviteiten van groot tot klein terecht.

Wij nemen u graag de zorg uit handen voor het organiseren van uw festiviteit. Ook wanneer u zelf een idee heeft voor de invulling, willen wij graag met u (uiteraard geheel vrijblijvend) onze ervaringen met u delen.

Een schitterende ruimte voor uw festiviteit Café en Partycentrum Bet Kolen beschikt over een eigen catering waarmee wij uw festiviteit tot een succes kunnen maken.

Een diner voor uw gasten tijdens uw bruiloft, een koud en warm buffet voor uw feestavond of gewoon heerlijke luxe minihapjes voor de mensen op uw verjaardagsfeest. Wat dacht u van een barbecue op onze sfeervolle binnenplaats om uw zomerfeest te vieren? Alles is mogelijk bij ons!

Wij bieden u tal van mogelijkheden om u een geweldige dag/avond te bezorgen. Ook met de invulling van de muziek, verlichting en zelfs de aankleding van de ruimte kunnen wij u adviseren. Zodat zelfs het kleinste feestje tot een groot succes word volbracht!

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht