Feesten en partijen

Trouwen, verjaardag, bedrijfsfeest of gewoon zomaar.
Home » Feesten en partijen

Feesten en partijen


Brabantse nachten zijn lang, dat weten wij bij Bet Kolen maar al te goed. Je kunt onze feestzaal afhuren voor een gezellige borrel vanaf 30 personen, maar een fenomenaal feest tot 250 feestgangers behoort ook tot de opties. Van bruiloften, verjaardagen, jubileums en vergaderingen tot themafeesten, biercantussen, kroeghockey en rollerskate-disco, niets is ondenkbaar.

Geniet van een luxe bittergarnituur aan tafel of laat je verrassen door een tot in de puntjes verzorgd walking dinner. Wat je culinaire voorkeur ook is, mede vanuit onze eigen keuken maken we je feest tot een grandioos succes. En breekt de zon door, dan gaan de luiken open en rollen we de barbecue naar buiten. Een bedrijfsborrel binnen of buiten op ons sfeervolle terras, aan jou de keuze.

Weergaloze ‘fiskes’ organiseren, laat dat maar aan Bet Kolen over. In lijn met onze honderdjarige traditie van gastvrijheid nemen we graag alle zorgen uit handen. Muziek, verlichting, decoratie, dankzij onze jarenlange ervaring zijn we niet voor één gat te vangen. Deel daarom vooral je ideeën met ons, ook al lijken ze onuitvoerbaar. We wisselen graag met je van gedachten. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Cafe - Zalen Bet Kolen
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?