Feesten en partijen

Trouwen, verjaardag, bedrijfsfeest of gewoon zomaar.
Bekijk de foto's

Home » Feesten en partijen

Feesten en partijen


Brabantse nachten zijn lang, dat weten wij bij Bet Kolen maar al te goed. Je kunt onze feestzaal afhuren voor een gezellige borrel vanaf 30 personen, maar een fenomenaal feest tot 250 feestgangers behoort ook tot de opties. Van bruiloften, verjaardagen, jubileums en vergaderingen tot themafeesten, biercantussen, kroeghockey en rollerskate-disco, niets is ondenkbaar.

Geniet van een luxe bittergarnituur aan tafel of laat je verrassen door een tot in de puntjes verzorgd walking dinner. Wat je culinaire voorkeur ook is, mede vanuit onze eigen keuken maken we je feest tot een grandioos succes. En breekt de zon door, dan gaan de luiken open en rollen we de barbecue naar buiten. Een bedrijfsborrel binnen of buiten op ons sfeervolle terras, aan jou de keuze.

Weergaloze ‘fiskes’ organiseren, laat dat maar aan Bet Kolen over. In lijn met onze honderdjarige traditie van gastvrijheid nemen we graag alle zorgen uit handen. Muziek, verlichting, decoratie, dankzij onze jarenlange ervaring zijn we niet voor één gat te vangen. Deel daarom vooral je ideeën met ons, ook al lijken ze onuitvoerbaar. We wisselen graag met je van gedachten. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Je kunt nu vrijblijvend je eigen offerte en dagindeling maken voor je feest bij Café Bet Kolen!

Hoe leuk is dat?

Kies de gewenste hapjes-, drankjes-, diner-, mogelijkheden die we te bieden hebben.

Zo komt je feest pas echt tot leven.

Uiteraard is alles nog bespreekbaar en/of te wijzigen in een persoonlijk gesprek. We zullen dan ook altijd contact met je opnemen.

 

Heb je een andere reden voor een feestje? Of ben je opzoek naar een mooie locatie voor je evenement? Wil je een babyborrel/shower organiseren? Heb je familiereünie of samenzijn?  Ben je opzoek naar een vergader en/of cursus ruimte? Voor ons is namelijk niks te gek!

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@betkolen.nl. Wij helpen je uiteraard verder en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Emailadres:


Wachtwoord:Wachtwoord vergeten

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?