Darten en Biljarten

Café Bet Kolen is één van de grootste en meest populaire cafés van Tilburg waar u kunt darten én biljarten.
Bekijk de foto's

Home » Darten en Biljarten

Het populairste dartcafé


Café Bet Kolen is één van de grootste en meest populaire cafés van Tilburg waar u kunt darten. Wij hebben 20 reguliere competitieteams die zijn aangesloten bij de Tilburgse Dart Vereniging. Daarnaast hebben wij ook de 3 selectieteams van Tilburg en 2 superleague teams die bij ons thuisspelen.

Wij organiseren ook het ‘’Tilburg Open Darttoernooi’’, waar meer dan 150 deelnemers op af komen. Bent u een liefhebber van darten, dan mag u dit evenement niet missen!

Daarnaast beschikken wij op onze locatie in Tilburg ook over een prachtige, ruime feestzaal. Deze zaal biedt mogelijkheden voor iedere gelegenheid en is aan te passen aan het aantal gasten. Kom eens kijken bij ons in Tilburg of maak vrijblijvend een afspraak. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Komt u ook gezellig darten bij ons in Tilburg? Wij zien u graag verschijnen!

Toernooien

Meer informatie volgt later.

Biljarts


Bij Café Bet Kolen in Tilburg kunt u komen biljarten en darten. Wij beschikken over een gezellig café met 11 professionele dartbanen en 6 biljarttafels. Ons biljartcafé is al meer dan 100 jaar oud en is dan ook een zeer bekend begrip in de Tilburg en omstreken.

Wij zijn zeer trots op ons café, dat onderdak biedt aan meer dan 60 verenigingen. In ons café hebben zij de gelegenheid om hun hobby uit te oefenen. Ook u kunt gebruik maken van ons biljart-, en dartcafé, dit is geheel gratis! Kom gezellig langs op een van onze vele biljartdagen en geniet van een lekker hapje en een drankje.

Zoekt u een plek waar u gezellig een avondje kunt biljarten in Tilburg? Wij van Café Bet Kolen staan klaar om u een gezellige avond te bezorgen.