Voor elk feest

Bekijk onze foto's

Voor al uw feesten

Bruiloft van A tot Z geregeld

Sfeervolle binnenplaats

Een biercantus in Tilburg organiseren


Home » Biercantus Tilburg

Een biercantus is een feest dat elke student in Tilburg meegemaakt moet hebben! De gezelligheid, de chaos en de heerlijke liedjes zorgen ervoor dat iedereen een prachtige tijd heeft. Bij Bet Kolen begrijpen we als geen ander hoe zo’n feest in elkaar zit. Wil jij zelf een biercantus organiseren en zoek je daarvoor nog een geschikte locatie in Tilburg? Dan zijn we je graag van dienst! Ons enthousiaste team helpt je graag met de organisatie. Zo nemen we, indien je dat wenst, de aankleding, de verlichting en de muziek op ons. Kortom: voor een topfeest moet je bij ons zijn!

Wij regelen een onvergetelijke biercantus in Tilburg

Bij Bet Kolen kun je een zaal huren voor allerlei gelegenheden. Naast biercantussen, kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een vergadering of een trouwfeest. Waar je de zaal ook voor nodig hebt, we luisteren graag naar jouw wensen en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wanneer je voor een biercantus naar Bet Kolen in Tilburg komt, zorgen we ervoor dat je een onvergetelijke avond beleeft.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer je overweegt een biercantus te organiseren bij Bet Kolen in Tilburg, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij leggen dan graag uit wat de mogelijkheden zijn en denken met je mee over de invulling van het feest. Je bereikt ons door te bellen naar 013 5422860.

Vragen? Neem contact met ons op

Bet Kolen is een biljartcentrum in Tilburg dat beschikt over 6 biljarttafels en een pooltafel. Het biljartcafé bestaat al meer dan een eeuw en is inmiddels een begrip in Tilburg en omgeving. De tafels die u bij ons in het café vindt, zijn allemaal van hoge kwaliteit. U kunt bij ons zowel terecht voor een vriendschappelijk potje biljarten als voor een wedstrijd op hoog niveau. Bent u op zoek naar een biljartcentrum in Tilburg waar u gezellig een avondje kunt doorbrengen? Dan is Bet Kolen u graag van dienst.

Biljartcentrum Bet Kolen: een begrip in Tilburg en omgeving

Als biljartcentrum bieden wij in Tilburg onderdak aan meer dan 60 verenigingen. Al jarenlang hebben zij bij Bet Kolen de mogelijkheid om hun hobby te beoefenen. Als u langskomt bij ons, kunt u geheel gratis gebruik maken van onze biljarttafels. Daarnaast hebben we ook de beschikking over een professionele 8 ft. pooltafel. Die kunt u huren tegen een uurtarief van 3 euro. Mocht u zin hebben om met uw familie of vrienden een middag of avond te komen poolen, is het aan te raden om de pooltafel van tevoren even te reserveren.

Telefonisch reserveren

Voor het reserveren van een biljart- of pooltafel in Tilburg kunt u via 013 5422860 telefonisch contact opnemen met biljartcentrum Bet Kolen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon een keertje binnen te komen lopen. U vindt ons biljartcafé aan de Broekhovenseweg 111.

Vragen? Neem contact met ons op

 

 

Sfeer impressie


 

 

Vraag een offerte aan


  • Velden met een * zijn verplicht

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Bet Kolen Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?